Foto's: Sander de Hollander

SV Nootdorp gelijk en RKDEO pakt broodnodige punten

Sport 328 keer gelezen

Nootdorp - SV Nootdorp had afgelopen zaterdag een moeilijke dag. Na amper 2 minuten spelen kwam Deltasport al op voorsprong door een doelpunt van Jimmy van der Vaart.

Een kwartier later werd de voorsprong van Deltasport verdubbeld en leek het een moeilijke wedstrijd te gaan worden. Vlak voor rust maakte Jeffrey Flohr de aansluitingstreffer en op een uur spelen tekende Jersylee Riley na een voorzet van Marcley Manuela de gelijkmaker aan. Daarna was het nog een spannend half uurtje maar in de stand kwam geen verandering meer.

RKDEO kwam thuis in actie tegen het altijd lastige ROAC uit Rijpwetering. Na bijna een half uur spelen kwam RKDEO door een doelpunt van Ricardo Rosario Lopes Landim op 1-0 voorsprong. Vlak na rust verdubbelde Luuk Goedbloed de marge.

Na iets meer dan een uur spelen kwam ROAC terug in de wedstrijd en maakte de aansluitingstreffer, 2-1. Daarna was het nog een half uur billenknijpen maar na ruim 5 minuten extra tijd maakte scheidsrechter Persoon een einde aan de wedstrijd en konden de 3 broodnodige punten in eigen huis blijven.