Foto: Martijn Mastenbroek
Foto: Martijn Mastenbroek

Eigenaar bus verdrietig om sloperijen

Actueel 213 keer gelezen

Pijnacker - De eigenaar van de mysterieuze bus op de Sportlaan in Pijnacker heeft zich gemeld op de redactie van Telstar Online. Hij is geschokt door wat vandalen hebben aangericht.

Veysel Kaya heeft de bus destijds aangeschaft om het damesvoetbal in onze regio een impuls te geven: "We zouden met de beste damesvoetballers van onze regio gaan rondtoeren in deze bus. Omdat het winter werd, hebben we de bus even tijdelijk geparkeerd op de Sportlaan. Vanwege Jeugdland hebben we de bus bij de tennisvereniging gezet."

Verschrikkelijk
De bus is de afgelopen weken aan de binnenkant besmeurd met viezigheid en vrijwel geheel gesloopt. "Ik durf niet eens te gaan kijken. Het is verschrikkelijk", zegt Veysel die op korte termijn de bus gaat verwijderen. 

"We gaan kijken of we de bus nog kunnen oplappen, want ander is het flink zuur allemaal. We hadden al sponsors gevonden en een deel van de opbrengst zou naar KIKA en Clini Clowns gaan. Ik ga vandaag met een monteur de bus proberen te starten en op zoek naar een andere locatie", aldus Veysel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant