Afbeelding
LEZERSACTIE

Kleur mee voor een race naar de maan!

Algemeen 24 keer gelezen

Race naar de maan is de nieuwe animatie-avonturenfilm voor de hele familie van de makers van Ted en de Schat van de Mummie. Onze krant geeft kaarten weg voor deze bioscoopfilm.

De jonge surfer Mike Goldwing gaat samen met zijn opa, zijn beste vriendin en een grappige hagedis op een spannend avontuur naar de maan. Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren.

Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie (Helium 3) bemachtigen waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat Mike, zijn opa en vrienden in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden. Race naar de maan draait vanaf 13 januari in de Nederlandse bioscopen in 2D en 3D.

Prijzen winnen
Onze krant geeft niet alleen kaartjes weg, maar ook tassen, shirts en een jojo. Om te winnen moet je onderstaande kleurplaat uitprinten en inkleuren. Stuur jouw kleurplaat voor 10 januari 2016 op naar Telstar Uitgeverij t.a.v Denise Quik, postbus 109, 2640 AC Pijnacker. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van onze redactie. Vergeet niet je naam, leeftijd en adres achterop de kleurplaat te zetten!

Uit de krant