De Plus in Pijnacker is een feest voor groot en klein!
De Plus in Pijnacker is een feest voor groot en klein!

Plus Zondag nog langer open op zondag

Algemeen 160 keer gelezen

ADVERTENTIE - Vanaf zondag 13 december 2015 is Plus Zondag op het Hazelaarplein in Pijnacker iedere zondag van 12.00 tot 18.00 uur geopend.

"Wij wijzigen onze zondagsopeningstijden, omdat onze klanten in het klantenpanel met een ruime meerderheid hebben aangegeven dat van 12.00 tot 18.00 uur de ideale openingstijd is voor de zondagboodschappen. Toen wij voor het eerst open gingen op zondag, viel dit nog onder de Koopavonden Wet en mochten wij pas om 16.00 uur 's middags de deuren openen", vertelt Sabine die de zeer toepasselijke achternaam Zondag draagt. 

"Aangezien dit niet meer van deze tijd is, passen wij onze tijden aan, naar de behoefte van onze klanten. Bij Plus Zondag hoort het op zondag altijd een feestje te zijn. Daarom gaan wij ook komend jaar weer extra aandacht besteden aan de zondag met lekkere proeverijen en speciale aanbiedingen. Vanaf zondag 13 december zijn dus al onze klanten welkom van 12.00 tot 18.00 uur", aldus Sabine Zondag.

Image and video hosting by TinyPic

Agendatips van Plus Zondag

  • 2e kerstdag zijn wij voor alle vergeten boodschappen geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
  • 18 december houden wij een grote culinaire proeverij middag-avond. Van 14.00 tot 20.00 uur is iedereen welkom voor heerlijke hapjes en drankjes.
  • Woensdag 23 december staat er voor onze winkel een grote truck met allerlei lekkere kerstproeverijen van 11.00 tot 20.00 uur.
  • Heel de maand december ieder weekend verrassende proeverijen gemaakt door meneer en mevrouw Zondag.
  • Woensdag 16 december organiseren wij een leuke kindermiddag van 12:30 tot 15:00. Kinderen kunnen die middag hun eigen gourmetspatel komen versieren en we hebben een gourmet pannenkoeken workshop die middag voor kinderen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant