Afbeelding

Op de fiets naar je werk in Nootdorp...

do 12 nov 2015, 11:39 Algemeen

Image and video hosting by TinyPic

ADVERTENTIE - Nootdorp - Beurtvaartadres is sinds een aantal jaren gevestigd aan de Hofweg, in een kantoor dat onderdeel is van de zogenoemde Kleine Driehoek. Beurtvaartadres is actief met het faciliteren van de logistieke sector en doet baanbrekend werk met het waterdicht digitaliseren van de papieren vrachtbrief.

Daarvoor heeft Beurtvaartadres het zogenoemde TransFollow-platform ontwikkeld. Een groot team ict-specialisten werkt daar al een paar jaar aan. Voor het perfectioneren en verder uitbreiden van dit platform is het bedrijf naarstig op zoek naar dit soort specialisten. "Ik schat in dat er in de nabije omgeving van ons bedrijf van die specialisten wonen die nu iedere dag naar Amsterdam of weet ik waar heen rijden, in de file staan, terwijl het werk bij ons op fietsafstand te vinden is", aldus directeur René Bruijne van Beurtvaartadres/TransFollow.

Wervingscampagne
Die gedachte heeft René Bruijne aangezet tot een wervingscampagne via kranten en nieuwssites rondom zijn bedrijf. Vandaag staat dit artikel in de Telstar/Eendracht en komende zaterdag wordt in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Leidschenveen huis aan huis een mailing bezorgd met nadere informatie. Nog even over het product TransFollow: Beurtvaartadres is er als eerste in geslaagd een juridisch waterdicht platform te ontwikkelen, waarbij de papieren vrachtbrief niet meer nodig is en wordt vervangen door een app die voor alle betrokken partijen op ieder moment beschikbaar gedurende het proces.

Transportbedrijf H.N. Post en Zonen experimenteert sinds een aantal maanden met TransFollow. Dé Post van dit Pijnackerse transportbedrijf kan niet wachten tot het systeem over de hele breedte van de transportwereld wordt ingezet, nationaal en internationaal.

Papierwinkel
"Het biedt zo veel voordelen dat we straks van die papierwinkel af zijn. We besparen met elkaar straks weken tijd en heel veel gedoe. Nu duurt het heel lang na aflevering voordat de betalingsadministratie afgehandeld kan worden. Bij TransFollow kan dat meteen en zitten niet allerlei partijen op elkaar te wachten tot de papieren rond zijn en op de goede plek. Het mooie van dit systeem is dat het juridisch waterdicht is. Dat wordt bereikt door de uitwisseling van de QR-codes. Technisch had dit systeem al eerder ingevoerd kunnen worden, maar voorwaarde is wel dat de afzenders, chauffeurs, ontvangers en andere betrokkenen een smartphone hebben met de vereiste app."

TransFollow
René Bruijne zegt dat slechts de eerste stap is gezet en dat er nog een heel traject te gaan is. "TransFollow krijgt straks veel meer toepassingen. Ook koeriersbedrijven die internetbestellingen bij je thuis brengen, gaan er mee werken. Nu staan ze vaak nog voor een dichte deur en hopen ze dat je buurman thuis is. Straks weet de ontvanger precies hoe laat de bezorger langs komt en de bezorger weet wanneer de ontvanger thuis is en zo niet wat hij of zij dan het beste kan doen. Het is maar een voorbeeld." Kort en goed: voldoe je aan de vereiste kwalificaties solliciteer dan vandaag nog bij Beurtvaartadres/TransFollow.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Uit de krant