Onze Steve, Mariska en Edwin staan klanten van lokaalensneldrukwerk.nl met raad en daad bij.
Onze Steve, Mariska en Edwin staan klanten van lokaalensneldrukwerk.nl met raad en daad bij.

Drukwerk voor internetprijzen en de goedkoopste van de héle regio!

Algemeen 33 keer gelezen

ADVERTENTIE - De uitgeverij achter deze krant heeft haar diensten uitgebreid. Een aantal maanden geleden hebben wij de website www.lokaalensneldrukwerk.nl gelanceerd. Op deze website vind je een onuitputtelijke keur aan allerhande druk- en printwerk.

Alles is mogelijk bij ons: flyers, folders, posters, brochures, visitekaartjes, briefpapier, trouwkaarten, banners, vlaggen en nog veel meer. Al het print- en drukwerk is van de allerhoogste kwaliteit. Die zekerheid staat, want wij zijn niet voor niets al jaren het vertrouwde huis-aan-huisgezicht.

Maar er is een nog veel groter voordeel: namelijk de prijs! Wij hanteren scherpe en zeer aantrekkelijke internetprijzen. De website lokaalensneldrukwerk.nl is voor zowel de zakelijke, als de particuliere markt.

Bestellingen kunnen al binnen vijf werkdagen in huis zijn, maar desgewenst ook na een werkdag. Klanten kunnen zelf via de site bestellen, wat erg eenvoudig en binnen vier klikken geregeld is. Wij kunnen de bestelling natuurlijk ook voor u verzorgen en opmaken. Op de prijzen die wij hanteren is dat nog steeds peanuts. Kortom: lokaal en snel tegen internetprijzen!

Persoonlijke service
Snelle dienstverlening voor lage prijzen wil niet zeggen dat wij persoonlijke service uit het oog verliezen. Integendeel: onze Edwin, Mariska en Steve staan klanten van lokaalensneldrukwerk.nl met raad en daad bij. - Ga voor meer informatie en bestellingen naar onze website: www.lokaalensneldrukwerk.nl - Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste acties!

Image and video hosting by TinyPic

Uit de krant