Afbeelding

L-Arcobaleno houdt lezersactie: Héél jouw straat gratis ijsjes!

Algemeen 422 keer gelezen

Nootdorp - Iedereen in het verspreidingsgebied van de Eendracht maakt kans op de Straatpr-ijs van de bekende IJssalon L-Arcobaleno uit de Dorpsstraat in Nootdorp. Wil jij dat jouw straat in de prijzen valt en elk huis in deze straat een voucher voor maar liefst vier gratis ijsjes met twee bolletjes krijgt? Geef je dan nu op met een goed, mooi en pakkend verhaal!

Het hoeft niet je eigen straat te zijn, maar je mag bijvoorbeeld ook de straat van je oma, je kleinkind, je favoriete juf of iemand anders opgeven die om een speciale reden de L-Arcobaleno Straatpr-ijs verdient. Een straat waar iemand woont die na zes keer eindelijk zijn rijbewijs heeft gehaald of iemand die altijd eten voor je kookt en nu een lekker toetje heeft verdiend?

Meld je vandaag nog aan
Noem maar op: alles mag! Mail jouw verhaal naar straatpr-ijs@l-arcobaleno.nl of stuur een brief naar IJssalon L-Arcobaleno, Dorpsstraat 4 2631 CT, Nootdorp. Op 5 maart gaat L-Arcobaleno Nootdorp weer open en vanaf 11 maart maakt L-Arcobaleno een heel seizoen, elke week, een hele straat gelukkig. Geef je nu op!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant