Logo telstar-online.nl

Rotterdam heeft een schaatsbaan!

  •   keer gelezen

KAARTEN WINNEN - LEZERSACTIE Erop uit met het gezin of met een groep vrienden? Kies voor een sportieve activiteit gecombineerd met winterse gezelligheid. Kom schaatsen bij Schaatsbaan Rotterdam, de allernieuwste aanwinst in Rotterdam. Schaatsen is plezier voor jong en oud.

Het is dé wintersport van Nederland. Geen zorgen als Moeder Natuur niet voor vrieskou zorgt, ook zonder temperaturen onder nul kunnen de ijzers uit het vet. Schaatsbaan Rotterdam beschikt over een overdekte funbaan voor vrijschaatsen, ijshockey en curling. Voor de echte fanatiekeling is er een unieke demontabele, overdekte 400 meter baan die ovaal is en aan de internationale ISU normen voldoet, het pronkstuk van de organisatie.

De hele sfeer om het schaatsen heen is gezellig. Het winterplein, de warme chocolademelk, al het plezier dat iedereen aan schaatsen beleeft. Er kan elke dag geschaatst worden. De banen zijn overdekt, dus je bent altijd droog. Bij mooi weer is het doek van de overdekte baan open, voor het ware wintersportgevoel. De baan is dagelijks geopend van 9.00 - 22.00 uur. De entree bedraagt 3,50 euro.

Voor schaatslessen ben je bij Schaatsbaan Rotterdam ook aan het goede adres. Via een erkende school worden schaatslessen en clinics georganiseerd. De schaatsbaan is tot 2 maart 2014 geopend en te vinden bij Sportpark Toepad in Rotterdam, waar ook de hockeyvelden van Leonidas zijn. De locatie is eenvoudig te bereiken vlakbij de afslag van de snelweg. Ook met het openbaar vervoer is de schaatsbaan eenvoudig bereikbaar. Omdat de banen regelmatig gedweild worden en er soms ook evenementen plaats vinden, is het verstandig de website even te checken voordat je naar het Toepad in Rotterdam afreist. Ook belangrijk om rekening mee te houden; je kan alleen betalen met je pinpas. Schaatsbaan Rotterdam is volledig cashless.

Win vrijkaartjes voor de schaatsbaan!
Deze krant mag een groot aantal kaarten weggeven. Klik op “lezersactie” en doe mee! Winnaars krijgen persoonlijk bericht!

Meer berichten