Foto: Jonathan de Bruin
Foto: Jonathan de Bruin

Klapper in de Oude Leede

Actueel 49 keer gelezen

Pijnacker - Agenten hielden zaterdag 7 december om 20.00 uur een 27-jarige Zoetermeerder aan op de Oude Leedeweg omdat hij onder invloed van drugs een aanrijding had veroorzaakt.

Een 28-jarige bestuurder uit Pijnacker reed op de Oude Leedeweg toen een voertuig hem tegemoet reed. De automobilist verminderde snelheid, maar de andere bestuurder wekte niet de indruk om iets opzij te gaan. Een frontale aanrijding was het gevolg. De 28-jarige man uit Pijnacker zag dat de andere bestuurder uitstapte, meteen overgaf en afwezig reageerde. Hij besloot de politie te bellen.

Grote hoeveelheden drugs
Agenten kwamen ter plaatse en hadden ook het vermoeden dat de bestuurder onder invloed aan het verkeer had deelgenomen. De politie hield de bestuurder, de 27-jarige Zoetermeer, aan en nam hem mee naar het politiebureau. De man had een heuptas bij zich. Daarin zat een grote hoeveelheid verschillende soorten drugs: 27 pony packs, meer dan 70 verschillende pillen en een cilinder met vermoedelijk GHB, een partydrug. Een arts nam bloed af bij de Zoetermeerder. De drugs is in beslag genomen voor onderzoek. De man zit nog vast. De recherche van Bureau Pijnacker/Nootdorp heeft de zaak in onderzoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant