Afbeelding

Win kaarten voor het Goede Doel!

Algemeen 65 keer gelezen

LEZERSACTIE Aanstaande zaterdagavond 30 maart is er in Sporthal de Viergang een exclusief concert van de populaire Nederpopband Het Goede Doel. Bovendien zijn er op deze ‘Vrienden van de Viergang’-avond optredens van voormalig Toontje Lager-zanger Erik Mesie en de legendarische Haagse band The Clarks.

De laatste kaarten zijn te koop in Cafe de Guyter en Sigarenmagazijn Het Moortje en kosten voor deze avond vol muzikaal top-entertainment slechts 20 euro. Voor deze avond heeft de organisatie, De Guyter en de Viergang, maa rliefst 10 kaarten beschikbaar gesteld om te winnen.

Begin jaren ’80 speelde Het Goede Doel al eens in Sporthal de Groene Wijdte, destijds samen met Time Bandits en een nog onbekende band De Dijk. Laatstgenoemde speelde vorig jaar in De Viergang. Dit jaar komt dus de band rondom Henk Westbroek en Henk Temming, die aan een heuse come-back bezig is, weer naar Pijnacker. Wie kent er niet de talloze hits van deze formatie: ‘België’, ‘Gijzelaar’, ‘Hou van mij’, ‘Eenvoud’ en ‘Nooduitgang’. Ook Erik Mesie heeft in het verleden met Toontje Lager vele hits gescoord als ‘Net als in de film’, ‘Zoveel te doen’en natuurlijk ‘Stiekem Gedanst’. Ook The Clarks zullen vele bekende hits uit vervlogen tijden spelen. Kortom het perfecte avondje voor het feest der herkenning.

Kaarten winnen?
Om de felbegeerde kaarten te winnen moeten de deelnemers nog wel even een vraag beantwoorden: Wat is de grote hit die Goede Doel –zangers Henk & Henk in 1982 scoorde? Hint: het heeft met een december-evenement te maken. Mail je antwoord onder vermelding van Goede Doel naar: martijn@telstar-uitgeverij.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant