Afbeelding

Tweetal opgepakt na kraak Kerkweg

Actueel 76 keer gelezen

Pijnacker - De politie heeft vannacht in Den Haag twee inbrekers opgepakt die worden verdacht van een inbraak in Pijnacker.

Het tweetal was in het bezit van spulletjes die eerder uit een woonhuis aan de Kerkweg waren gestolen. Ook op de Rommesingel in Pijnacker Noord was het wederom raak. De politie onderzoekt deze zaken. Eerder deze week werden ook al twee inbrekers aangehouden in Pijnacker.

Inbraakmaand
December is favoriet bij het inbrekersgilde, zo vertelde Rodney Bos, landelijk coördinator woninginbraken voor de politie, vorige week in het radioprogramma Lansinger Magazine. Ook gaf hij tips om inbraken te voorkomen. De uitzending staat hier.

Update. Een persbericht.
Pijnacker / Den Haag - Politieagenten hielden donderdagavond 22 november twee inbrekers aan op de Paul Krugerlaan. Agenten controleerden om 21.15 uur op de Paul Krugerlaan een auto waarin twee Hagenaars van 24 en 27 jaar zaten. Op de achterbank zagen agenten twee laptops liggen. Bij controle van de laptops bleek dat deze afkomstig waren uit een woning in Pijnacker. Agenten die naar de bewoners belden kregen te horen dat in de woning twee agenten waren die een aangifte opnamen van een inbraak. In de woning aan de Kerkweg was even daarvoor ingebroken en waren onder andere twee laptops weggenomen. Agenten hielden de twee verdachten aan. De mannen zitten nog vast. De recherche onderzoekt de zaak.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant