Afbeelding

Stolling Rones bij Tout le Monde

Algemeen 82 keer gelezen

ADVERTENTIE Pijnacker - Zaterdag 10 november treedt The Greatest Rolling Stones tributeband op in Partycentrum Tout le Monde in Pijnacker.

De band is bekend van radio en tv. Met het perfect geïmiteerde geluid van de Stones uit de jaren '70 wordt het één groot herkenbaar feest. Het opzwepende geluid van Rock and Roll uit de beste jaren van de Rolling Stones wordt door de groep perfect vertolkt. Het weergaloze stemgeluid van Pat en de veelzeggende details zoals de originele solo's en baslijnen zorgen samen met de drums en toetsen voor een energiek optreden. The Stolling Rones staan voor een avond Rolling Stones van de bovenste plank! Aanvang 20.30 uur.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop voor 12,50 euro bij Tout le Monde aan de Noordweg 19 in Pijnacker. Bel naar 015 - 369 9239 of 015 - 3697620. De voorverkoop is gestart.

Adverteren op Telstar Online
Dagelijks bezoeken duizenden inwoners van onze gemeente Telstar Online. Het digitale broertje van de Telstar/Eendracht is inmiddels een zeer aantrekkelijk advertentieplatform geworden. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Alex van Holland, via alex@telstar-uitgeverij.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant