Afbeelding

Dit weekend veel theater in De Trucker

Actueel 61 keer gelezen

Pijnacker - Veel theater dit weekend in OJC De Trucker met de vijfde ronde van de comedyslam en het PI-Filmfestival, zo meldt voorzitter Bas Lijster aan onze redactie. Er staat inderdaad heel wat op het programma in de muziekbunker van Pijnacker. Een overzicht.

Vrijdag 23 maart: Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor de waaghalzen van De Comedy Slam. Weer nieuwe en frisse komische kandidaten. Gelukszoekers in de wereld van de Comedy doen een gooi naar de halve finale van De Comedy Slam. Zij brengen hun beste anekdotes, oneliners en verhalen in hun drang naar eeuwige roem. Het publiek stemt wie de winnaar is en iemand uit het publiek kan ook iets winnen. Altijd prijs dus!

Dit keer zijn de kandidaten: Paul Schoolderman, Martijn van der Hoek, Bram Martens, Tim Hartog en Ernest van Loon; De presentatie ligt in handen van de sympathieke Bart Jan Arkies en alsof het niet genoeg is doet de enthousiaste Gelderse Leon Mutsaers ook nog een guestspot!

Zaterdag 24 maart 2012 wordt de vierde editie van het Trucker PI-Filmfestival gehouden. Het belooft een leuke avond te worden met onder andere de films: ‘Pumpkin π‘ ‘Een film over modern ouderschap’, ‘Recycle‘ ‘Na een avond met veel lol en veel alcohol, is het weer eens aan Sander en Ruben om het glas in de glasbakken te dumpen’ en ‘Één muis maakt nog geen piepshow‘, ‘Dat het leven van een muis niet altijd over rozen gaat is geen geheim‘.

Een kundige jury voorziet alle inzendingen van commentaar en kiest uiteindelijk één inzending uit aan wie zij de juryprijs uitlooft. De belangrijkste graadmeter is echter het aanwezig publiek, dat middels stemming bepaalt wie er met de publieksprijzen (1e en 2e plaats) naar huis gaat! “Wij hopen vele filmliefhebbers te verwelkomen om de prachtige creaties van de deelnemers te aanschouwen”, aldus Lijster. De deuren van theater de Trucker gaan om 21.00 uur open. Toegang is €2,- pashouders mogen gratis naar binnen en de avond is ook op Twitter te volgen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant