Foto: Cok van den Berg
Foto: Cok van den Berg

Winnaar al bekend door foutje embargo

Actueel 60 keer gelezen

Pijnacker - Vandaag stuurde de gemeente Pijnacker-Nootdorp een bericht naar de pers met daarin alvast de bekendmaking van de Vrijwilligersprijs 2011. Een embargo tot maandagavond 20.00 uur, zo sierde het begin van het document met hoofdletters.

Braaf twitterde onze redactie dan ook om 20.15 uur dat Zorgboerderij BuitenGewoon dit jaar heeft gewonnen. Niet wetende dat in het Bestuurscentrum de spanning rond de prijsuitreiking nog werd opgebouwd.

Via Twitter en Facebook verspreidde het nieuws zich vrij rap in de zaal. Buitengewoon vervelend. Hoe dan ook, Zorgboerderij BuitenGewoon gaat er vandoor met een cheque van 1500 euro. Gefeliciflapstaart!

De genomineerden waren dit jaar Stichting De Verbeelding (Categorie Cultuur, educatie, creativiteit en jongeren), Stichting 12 inch-race (Categorie Ontspanning, sport en spel), Stichting Zorgboerderij BuitenGewoon (Categorie Zorg en veiligheid) en Wereldwinkel Rappa Fair Fashion (Categorie Belangenbehartiging, ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten en overigen). 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant