Afbeelding

Win kaarten voor Sjaak Bral in CulturA

Algemeen 28 keer gelezen

Nootdorp - Telstar Online maakt graag mensen blij: dus daar gaan we weer! In samenwerking met CulturA geven wij twee keer twee kaarten weg voor de oudejaarsconference met Sjaak Bral, morgen zaterdag 12 november.

Alle reden om voor de laatste keer het hoofd te draaien en terug te blikken op 2011. Het jaar van Khadafi, tuigdorpen, aardbevingen, Mark Rutte, en andere rampen. Voor de vijftiende keer op rij - een unicum in de Nederlandse theatergeschiedenis - maakt Sjaak duidelijk dat er maar één oudejaarsconference is die je niet mag missen: die van hemzelf. 

Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze voorstelling. Kaarten zijn te verkrijgen via theatercultura.nl en aan de kassa van Theater CulturA.

Stuur voor 17.00 uur vanmiddag een e-mail met je gegevens naar martijn@telstar-uitgeverij.nl en maak kans op twee kaarten voor deze voorstelling. Winnaars worden vanmiddag nog op deze site bekend gemaakt. Suczeven! 

Winnaars bekend!
Jullie mogen naar Sjaak: Ferry Hoes uit Delfgauw (twee kaarten) en Saskia van Westbroek, Pijnacker (twee kaarten). We mailen jullie as we speak de gegevens.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant