Tot mei kan iedereen geld in de vijver gooien voor KiKa.
Tot mei kan iedereen geld in de vijver gooien voor KiKa.

Mooie cheque van Intratuin voor KiKa

Actueel 169 keer gelezen

Pijnacker - In het berendrukke Intratuin Pijnacker heeft de vertrekkende bedrijfsleider Raymond den Outer zondag 27 maart een mooie cheque overhandigd aan Joke en Roel van de Ree van KiKa.

Deze organisatie strijdt al negen jaar tegen kinderkanker, door gelden in te zamelen voor onderzoek. Met resultaat. Met voortgaand onderzoek is bereikt dat van de kinderen van 0 tot 16 die kanker krijgen 75 procent geneest. Veertig jaar geleden was dat maar 25 procent.

Joke van de Ree was dan ook heel blij met de cheque van 2148 euro, aangevuld met 246 euro van de verkoop van snoeptomaatjes gedurende het drukke afgelopen weekend. Het was zaterdag en zondag enorm druk bij Intratuin. Iedereen had blijkbaar het voorjaar in de kop.

De genoemde 2148 euro is van wat klanten en gasten de afgelopen vier maanden in de vijver bij de entree hebben gegooid, aangevuld door Intratuin zelf. Veel mensen doen wellicht stilletjes een wens terwijl ze een muntje in de vijver gooien. ?Toen de mensen zagen dat het voor KiKa was, veranderden de vijftig cent muntstukken in twee euro munten. KiKa is als goed doel wat dat betreft onomstreden?, aldus Raymond den Outer voor wie de overhandiging van de cheque zondag zijn laatste offici?le handeling was. Per 1 april vertrekt hij naar Mega Ceramics in Waalwijk waar hij Category Manager wordt. Bij Intratuin wordt Raymond opgevolgd door Marc van der Ende die nu assistent-bedrijfsleider is. Komende zaterdag 2 april is het ?Raymond den Outer Vertrekfeest?. (SO)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant