Leon Braat en Jim Jense terug naar DSVP

Actueel 123 keer gelezen

Pijnacker - Het komende voetbalseizoen keren Leon Braat (28) en Jim Jense (17) terug bij DSVP.

Braat, die eerder al bij Sparta speelde maar terugging naar DSVP, maakte daarna de overstap naar Vitesse Delft. Daar is hij enkele seizoenen actief geweest.

Het laatste jaar is hij geplaagd door blessures en is hij weinig in actie geweest voor de hoofdmacht van Vitesse Delft. “Die blessure aan mijn achillespees is bij een operatie niet helemaal goed behandeld, waardoor ik zeker nog niet op mijn oude niveau ben. Ik kan wel voetballen, maar of ik mijn oude niveau van voor de operatie nog zal halen is twijfelachtig. Ik ga er uiteraard wel voor.”

Het betekent voor Braat een hernieuwde kennismaking met Peter Klomp, de nieuwe trainer bij DSVP, en voormalig trainer van Vitesse Delft. “Toen ik bij Vitesse Delft kwam was Klomp aan zijn laatste seizoen bij Vitesse begonnen. Het is in ieder geval een mooi weerzien met hem.”

Jim Jense is vijf jaar geleden naar Excelsior Rotterdam vertrokken en maakte daar het laatste jaar deel uit van het A1. Ook hij keert weer terug bij DSVP. Hij is tevens een broer van Nick die al in het eerste van DSVP speelt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant