Afbeelding

Bijeenkomst over bouw Klapwijkveldje

Actueel 44 keer gelezen

Pijnacker - Komende woensdag 25 mei wordt er een informatieavond gehouden over het nieuwe kindercentrum van Skippy aan de Caro van Eycklaan in Klapwijk. Het betreft de bouw van een kindercentrum op het inmiddels welbekende Klapwijkveldje. Buurtbewoners zien de bouw totaal niet zitten.

Omwonenden hebben een uitnodiging gekregen om de informatieavond bij te wonen. Ook andere bewoners uit Klapwijk zijn van harte welkom. Onder leiding van Kees Hermsen, directeur van Skippy, zal gesproken worden over de reden van de bouw, het ontwerp van het gebouw, de verkeersstroom en het aantal parkeerplaatsen. Daarnaast horen ze graag tips over de inrichting van de binnen en buitenruimte zodat het meegenomen kan worden in de verdere inrichting. De gemeente mag ook langskomen tijdens de avond.

De informatieavond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in De Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91, 2642 RA Pijnacker.

De Ontmoetingskerk wil graag weten hoeveel bewoners er naar de informatieavond komen. Daarom vragen ze om via de mail info@skippykinderopvang.nl door te geven dat je naar de informatieavond komt en met hoeveel personen.

Bekijk hier het item van TelstarTV over behoud Klapwijkveldje

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant