Afbeelding

Man overvallen op Magnolialaan in Noord

Actueel 68 keer gelezen

GETUIGENOPROEP Pijnacker - Naar nu pas bekend is worden, is op 1 januari om 00.45 uur een 43-jarige man bruut overvallen op de Magnolialaan. De recherche zoekt getuigen.

Het slachtoffer was te voet onderweg in de richting van het station Pijnacker. Hij liep op het voetpad langs het spoor. Ter hoogte van de Magnolialaan kwam hij twee jongens tegen, van wie één hem om een vuurtje vroeg. Terwijl het slachtoffer zijn aansteker pakte, trok één van de jongens een mes.

Onder bedreiging moest hij vervolgens zijn portemonnee afgeven. Nadat de jongens hem vervolgens op de grond hadden geduwd, gingen zij ervandoor.

De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Omdat de beroving tijdens de jaarwisseling plaatsvond, en op de plek waar het gebeurde diverse flats staan, hoopt de politie dat er mensen zijn die iets gezien hebben.

Ook mensen die anderzijds informatie hebben die kan helpen bij het opsporen van de daders, worden verzocht contact op te nemen met de recherche van Bureau Pijnacker-Nootdorp, via 0900-8844.


Grotere kaart weergeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant