Wie wordt Ballentrapper de 35e?

Actueel 33 keer gelezen

Pijnacker - Op zaterdag 14 november wordt in de kantine van Oliveo aan de Sportlaan het carnavalsseizoen 2009-2010 officieel geopend. Traditioneel met de bekendmaking van de nieuwe Prins.

Nadat eerst de huidige Prins Con I, Ballentrapper de 34e, gepast wordt afgevoerd, zal om klokslag elf over elf de nieuwe Prins worden ge?nstalleerd door Vorst Peter van de Ballentrappers.

Dit seizoen zal voor de Ballentrappers weer voor een volle agenda zorgen met als hoogtepunten het eigen Trappersbal op 9 januari en natuurlijk het carnavalsweekend op 13 en 14 februari 2010. Maar eerst dus de onthulling van de Prins die dit seizoen mag voorgaan in het feestgedruis. In de wandelgangen wordt al druk gespeculeerd over wie het zal zijn. Wilt u dit te weten komen, kom dan naar de kantine van Oliveo om dit feest mee te maken. Boerenkapel "de Dorsvlegels" en een disco zullen voor de muzikale noot zorgen.

Op deze avond zal overigens ook de nieuwe Jeugdprins van voetbalvereniging Oliveo bekend gemaakt worden. Deze onthulling vindt plaats om elf over negen. De toegang is gratis en alle mensen die van lol en gezelligheid houden zijn hierbij uitgenodigd! De zaal is open om half negen. Voor meer informatie kunt u terecht op internet: ballentrappers.nl.

Wie wordt Ballentrapper de 35e? Speculeer maar lekker in comments. Alaaf!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant