Werkzaamheden N471 Pijnacker - Rotterdam

Actueel 502 keer gelezen

Pijnacker - De provincie Zuid-Holland werkt vanaf 28 september aan de N471 tussen Pijnacker en Rotterdam. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen de rotonde op de Klapwijkseweg/kruising met N470 in Pijnacker en de rotonde op de Doenkade/N209 in Rotterdam.

Dit deel van de N471 is lokaal bekend als de G.K. van Hogendorpweg. In het weekend van 16 oktober vinden asfalteringswerkzaamheden plaats. De weg is afgesloten van vrijdagavond 16 oktober 20.00 uur tot en met maandagochtend 19 oktober 6.00 uur. Bewoners en bedrijven aan de weg zijn bereikbaar via een omleidingsroute. Ook het doorgaande verkeer wordt omgeleid.

In de weken voorafgaand aan het weekend van 16 oktober worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd en wordt de bestrating vervangen. De bestratingswerkzaamheden vinden plaats vanaf 28 september tot en met 16 oktober op weekdagen tussen 7.00 uur en 16.00 uur. In deze periode wordt er ook enkele nachten gewerkt. Er is steeds één weghelft open. Verkeersregelaar of verkeerslichten regelen het verkeer.

In 2006 is de N471 nieuw aangelegd. Op nieuwe wegen kunnen veranderingen in de bodem voorkomen. Daarom is de bovenste laag asfalt niet meteen aangebracht. De bodem is nu gestabiliseerd en de definitieve asfaltlaag kan worden aangebracht. Daarvoor moet eerst de bestrating worden aangepast.

Meer informatie is te vinden op de website www.pzh.nl/n471. Vragen en opmerkingen stuurt u aan n471@pzh.nl.

Asfalteringswerkzaamheden N470

Nog even alles op een rijtje

Delfland vervangt duikers in Nootdorp

Schade aan brug over Pijnackerse Vaart

Blocker Nieuwkoopseweg uit de running

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant