Van Haagen nieuwe voorzitter SV Nootdorp

Actueel 99 keer gelezen

Nootdorp - Tijdens de massaal bezochte bijzondere algemene ledenvergadering van SV Nootdorp is gisteravond Peter van Haagen unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter van SV Nootdorp.

Peter, woonachtig in Nootdorp, getrouwd en vader van vijf kinderen, is in het dagelijks leven ondernemer en eigenaar van het in Pijnacker gevestigde financieel adviesbureau Behaenk en ook bekend als VVD-fractievoorzitter in de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp. Reeds 31 jaar is hij lid van SV Nootdorp en is dus vanaf heden voorzitter van deze vereniging.

Het afgelopen jaar is het bestuur van SV Nootdorp intensief op zoek geweest naar een opvolger voor Bert van Vreden. In de leden vergadering van 24 november 2008 werd de leden verteld dat er verdere gesprekken gevoerd zouden gaan worden met Peter van Haagen en dat hij een inventarisatie binnen de vereniging zou voeren.

Deze gesprekken mondden uiteindelijk uit in een visie die gisteravond aan de leden werd gepresenteerd. Kernpunten van deze visie waren een bestuurlijke hervorming, prestatief voetbal centraal stellen, hernieuwde aandacht voor het damesvoetbal, voorrang aan eigen jeugdopleiding geven en het beter structureren van de instroom van eigen (jeugd-)leden in de selectie-elftallen.

Na een inspirerende presentatie werd de visie uitgebreid besproken met de ruim negentig aanwezige leden. De vergadering ontving de visie, natuurlijk met enige kritische aandachtspunten, zeer positief. Bij de bestuursverkiezing werd Peter van Haagen dan ook unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter van SV Nootdorp.

Tijdens de vergadering traden twee bestuursleden op hun eigen verzoek terug. Grouwstra (was penningmeester) had al in november aangeven dat zijn zakelijke activiteiten niet langer samen gingen met het bestuurswerk. Houtman verlaat het bestuur op eigen verzoek om de vereniging verder te steunen op het voetbalveld. Hij is reeds trainer van de meisjesafdeling en zijn ambitie ligt op het voetbalveld.

SV Nootdorp zakt naar laatste plaats

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant