Informatieavond FES project

Gemeente 83 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp/Lansingerland - Maandagavond 16 februari organiseert de gemeente Pijnacker-Nootdorp samen met de gemeente Lansingerland een informatieavond over de ontwikkeling van het gebied dat ligt tussen de N470, N471, Katwijkerlaan, de bebouwde kom van Pijnacker, Meerweg en Kleihoogt.

De komende jaren gaat in dit gebied heel veel veranderen. Er vindt een herstructurering van de glastuinbouw plaats, her en der verspreid liggende kassen worden afgebroken, de wegen worden verbeterd, het landschap krijgt meer kwaliteit en er komen meer mogelijkheden voor recreatie en natuur. Al deze (overheids)doelen worden op elkaar afgestemd. Het gaat hierbij om een integrale gebiedsontwikkeling, waarbij gemeenten en ondernemers nauw samenwerken.

Uitnodiging

Bewoners en ondernemers uit het gebied zijn hiervoor inmiddels uitgenodigd. Mocht u geen uitnodiging hebben gekregen, maar toch geïnteresseerd zijn, dan bent u van harte welkom. De informatieavond is van 20.00 tot 22.00 in de bedrijfskantine van Frans Hendriks, Middelweg 18 in Berkel Rodenrijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant