Steven Mijnsbergen langer bij Avanti

Sport 61 keer gelezen

Pijnacker – Toptrainer Steven Mijnsbergen zal ook in het seizoen 2008-2009 werkzaam zijn als trainer-coach van korfbalvereniging Avanti. De huidige verbintenis die Mijnsbergen met Avanti had is met één seizoen verlengd.

Steven Mijnsbergen is dit seizoen gestart bij eersteklasser Avanti na jaren werkzaam te zijn geweest als speler en trainer-coach op het hoogste korfbalniveau. Zijn laatste club was PKC uit Papendrecht, een vereniging die uitkomt in de korfballeague. Met PKC is hij ook Nederlands kampioen geworden.

Mijnsbergen had dit seizoen voor Avanti gekozen omdat deze vereniging uit dezelfde gemeente komt als waar hij woont. Daarnaast was een andere beweegreden dat het werken in de Korfballeague veel van hem had gevergd. Het onbevangene was er voor hem vanaf en met de keuze voor Avanti hoopte hij het plezier weer een beetje terug te vinden en daarnaast zag hij het ook als een adempauze.

Het feit dat het contract met Steven Mijnsbergen voor één jaar verlengd is, betekent enerzijds dat Mijnsbergen het naar zijn zin heeft bij Avanti en anderzijds dat de korfbalclub uit Pijnacker nog een seizoen kan profiteren van de kennis en ervaring van deze toptrainer. Het past ook volledig in de ambitie van de vereniging om op termijn op een hoger plan te gaan spelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant