Geslaagd Millenniumtoernooi bij Oliveo

Sport 63 keer gelezen

Pijnacker - Afgelopen weekend is het Oliveo Millennium Jeugdvoetbal Toernooi afgesloten.

Dit toernooi bestaat uit 2 voetbalweekenden, het 1e weekend, op 10 en 11 mei, was voor E- en F-jeugd en het weekend erop was voor de C- en D-jeugd. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor de 9de keer werd georganiseerd. De toernooi organisatie kijkt terug op twee geweldige weekenden meldt Victor de Jong, toernooicoördinator. Het toernooi is in alle opzichten geslaagd. De bijdrage van een groot aantal sponsors en de inzet van enorm veel vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat de kinderen en hun begeleiders een wervelende voetbaltoernooi hebben gehad.

Tijdens het eerste weekend is onder zomerse omstandigheden het programma voor de E- en F jeugd in de leeftijdscategorie van ca. 8 t/m 11 jaar, afgewerkt en het afgelopen weekend mocht de C- en D jeugd in de leeftijdscategorie van ca. 12 t/m 15 jaar hun voetbaltalenten laten zien. De overvloedige regenval van afgelopen zaterdag was snel vergeten toen zondag de zon de overhand kreeg.

Naast voetbal waren er tal van nevenactiviteiten georganiseerd om het iedereen naar de zin te maken. De kinderen konden verschillende behendigheidsspelletjes met de bal doen en ’s avonds kon er gezwommen worden in zwembad De Viergang. Na het zwemmen werd de E- en F jeugd in de sporthal van Oliveo op een grote Bingo getrakteerd door Cees de Vreede. Met enorm veel prijzen wist Cees bijna 500 kinderen en begeleiders een gezellige avond te bezorgen. In het tweede weekend kreeg de oudere jeugd na het zwemmen een voetbalquiz voorgeschoteld.

Tijdens het toernooi waren verenigingen uit het hele land aanwezig, o.a. uit Kerkrade, Enschede, Den Bosch, Volendam, Zuidland, Lemmer, Almere, Wormerveer, Deventer en Assen. Voor de teams die bleven overnachten was er een tentenkamp opgezet met maar liefst 31 legertenten. Om iedereen van een warme maaltijd en ontbijt te voorzien was de sporthal omgetoverd tot eetzaal.

Zondagmiddag kreeg elk team tijdens de prijsuitreiking een beker voor de behaalde plaats. Voor ieder kind was er een herinneringsvaantje en een teamfoto, die tijdens de toernooiweekenden zijn gemaakt. Voor een overzicht van de behaalde resultaten en een foto impressie van beide toernooiweekenden kunt u terecht op de speciale website van het toernooi, www.millennium-toernooi.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant