Voetbaloverzicht Pijnacker en Nootdorp

Sport 107 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Hoewel SV Nootdorp afgelopen zaterdag met 3-2 van Smitshoek verloor, heeft het zich toch in de tweede klas weten te handhaven.

BVCV verloor namelijk met 2-1 bij Zwaluwen en eindigt op de tiende plaats. In de laatste minuut van de wedstrijd schoot BVCB overigens de bal nog tegen de paal. Nootdorp verloor trouwens niet geheel verdiend maar vermorste veel kansen. Keith Frankel en Akif Sen waren wél trefzeker, maar dit was dus te weing.

Voor DSVP is het sprookje, dat zo mooi had kunnen zijn, uit. Hoewel de uitslagen van de concurrenten voor de derde periode uitermate gunstig waren (beide verloren) zag DSVP geen kans hiervan te profiteren. Bij rust stond DSVP, door een doelpunt van Marco de Hoog nog wel met 1-0 voor, maar in de tweede helft moest de ploeg het hoofd buigen voor de kampioensformatie Excelsior Pernis. DSVP verloor met 1-3. Wolterman zat voor de laatste maal op de bank bij DSVP.

Het sprookje voor RKDEO is ook (nog?) niet uitgekomen. Bij winst op DHL en verlies van Den Hoorn bij VV Delft zou DEO kampioen zijn. RKDEO, met een uitblinkende Moh. Ben Abdellah, won vrij gemakkelijk met 4-1 van DHL maar Den Hoorn werkte in de slotfase de 1-0 achterstand bij Delft weg, het werd daar 1-1. Voor DEO scoorden J.P. Luciana en Ben Abdellah (3X). Aanstaande zondag heeft RKDEO aan een gelijkspel bij SV Duindorp genoeg om de kampioensvlag te kunnen hijsen daarna gaan ook de supporters hijsen.

Oliveo won zondag met 2-0 van VOC maar staat nog steeds op de tiende plek omdat ook Delfia won. VOC had in de eerste helft de beste kansen, maar scoorde niet. Ook in de tweede helft liet VOC mogelijkheden liggen. Nadat Marc Janssen binnen de zestien meter onderuit gehaald werd kwam Oliveo, via de door Bjorn Raven benutte strafschop, op 1-0. Kort voor tijd zorgde Dimitri van den Bosch nog voor een tweede treffer. Komende zondag gaat Oliveo op bezoek bij Den Hoorn. De laatste kans om de nacompetitie te ontlopen.