Heren Oliveo handbal verliezen

Sport 41 keer gelezen

Pijnacker - Laat op de zondagmiddag moest het eerste team van Oliveo handbal zich melden in Ypenburg om tegen het oudere, meer geroutineerde Hercules 3 te spelen.

Een onderschatting mocht er zeker niet zijn op dit ongeslagen team, want er zat zeker tempo en kwaliteit in het spel. In de eerste helft kwam Oliveo niet goed in de wedstrijd en maakte te veel technische fouten wat resulteerde in een 16-10 ruststand.

Individueel leek de ploeg niet direct opgewassen te zijn tegen de ‘kop grotere’ Herculessen, maar bij aanvang van de tweede helft leken de spelers van Oliveo meer ‘gefocussed’ en met dank aan goed samenspel en compacter verdedigen ontstonden er kansen. De achterstand werd dan ook verkleind tot 20-19.

Helaas kon er niet verder ingelopen worden en door gehaast spel in de laatste zeven minuten van de wedstrijd was de kans op winst helaas bekeken. De wedstrijd werd afgesloten met 25-20 in het voordeel voor Hercules. Toch mogen de heren, zoals gezegd door de coach, trots zijn op hun prestatie aan het begin van de 2e helft.

Dit is een ingezonden sportbericht. Bent u ook actief in de sportwereld binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Stuur uw persbericht in naar redactie@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. TelstarOnline. Liefst met foto.