Vrijwilligersprijs 2007

Gemeente 22 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Dit jaar wordt voor de zesde keer de Vrijwilligersprijs ter waarde van € 1.500,- uitgereikt. De prijs is een blijk van waardering voor de vrijwilligersorganisatie die aantoonbaar een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de lokale samenleving.

Het thema voor dit jaar is ’Vrijwilligerswerk in beweging’. Denk hierbij aan een vrijwilligersorganisatie die iets doet met beweging, een organisatie die iets in beweging brengt of juist een organisatie die volop in beweging (ontwikkeling) is.

Om voor de prijs in aanmerking te komen gelden een aantal voorwaarden:

Instellingen, organisaties, groepen en projecten moeten een rechtspersoon zijn die gevestigd is binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Het vrijwilligerswerk moet binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp plaatsvinden.

Organisaties waarvan de rechtspersoon gevestigd is in een andere gemeente, maar waar sprake is van een grotendeels zelfstandig opererende afdeling of groep in Pijnacker-Nootdorp, kunnen ook meedoen.

U kunt een organisatie, vereniging, project of groep aanmelden door het aanmeldingsformulier in te sturen. Het formulier kunt u downloaden van de pagina vrijwilligersprijs of afhalen bij het gemeentekantoor in Pijnacker. De termijn voor aanmelding sluit op 23 november 2007.

Een onafhankelijke jury maakt uiteindelijk een selectie en kent de prijs toe. Op de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie in januari 2008 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant