Galerie en Boekenkelder extra open

Algemeen 15 keer gelezen

Galerie Nootdorp is na de drukte van de Kunstroute aanstaande zondag 7 oktober gewoon, extra open van 13 – 16.00 uur. Ook op de normale openingstijden donderdag- en vrijdagmiddag van 13.30 – 17.00 uur en zaterdags van 10 – 16.00 uur bent u er overigens welkom.

Er zijn onder andere nieuwe grote figuratieve werken te zien van de galeriehoudster Margot Labordus – Kerklaan, waaronder fraaie, zonnige strandgezichten en een ‘echte’ Vermeer. En er zijn nieuwe, kleine, fijne beeldjes van Melanie Bloem. De toegang is uiteraard gratis. Opvallend is opnieuw een groot abstract werk van Roeland van Reem.

Het tweedehands boekwinkeltje Het Boekenkeldertje Nootdorp is zondag ook extra open van 13.00 – 16.00 uur. Het winkeltje is gevestigd in de kelder van Galerie Nootdorp, Dorpsstraat 17, Nootdorp.

Het is verder altijd geopend op zaterdagen van 10.00 – 16.00 uur en op de eerste zondag van de maand. De opbrengst van de tweedehandboeken is voor het Leger des Heils en wel voor het Kinderopvanghuis Vliet en Burgh in Voorburg. De toegang is er gratis en er is voor jong en oud altijd een aardig al dan niet literair boek te vinden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant