Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 123 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - In een wedstrijd vol strijd is DSVP bij DVO ’32 tot een 3-3 gelijkspel gekomen. Door persoonlijke fouten moest daar wel driemaal een achterstand voor weggewerkt worden. Pas in de slotfase kwam DSVP door een doelpunt van Bas Ruigrok op gelijke hoogte. Marco de Hoog (strafschop) en Michael Grootscholten tekenden voor de andere treffers. Johny Verhoef moest met tweemaal geel vroegtijdig naar de kant.

SV Nootdorp boog op eigen terrein, in een spectaculaire wedstrijd tegen Zwaluwen Vlaardingen, een 0-2 en later een 1-3 achterstand om in een 4-3 overwinning. Ondanks het gemis van Danny Wilschut en Keth Frankel bezorgden Remco van Winden (strafschop), Jack van Brummelen en Ali Somnes voor een gelijke stand. Kort voor het eindsignaal werkte Sander Jansen de winnende treffer over de doellijn (4-3).

Ook Oliveo haalde de volle buit binnen door op De Groene Wijdte met 1-0 van Delfia te winnen. Oliveo begon goed aan de wedstrijd en kwam, na een mooie aanval, door een doelpunt van Tim van Rheenen op een 1-0 voorsprong. Omdat verzuimd werd verder afstand te nemen kreeg Delfia steeds meer hoop op een beter resultaat. Vooral in de slotfase was het daar enkele malen dichtbij en werd het toch nog een zwaar bevochten zege.

RKDEO blijft het goed doen. Na de 4-0 zege op Scheveningen van de vorige week, kwam het opnieuw tot een overwinning. Ditmaal werd er in Maassluis met 0-1 gewonnen bij MSV ’71. Het doelpunt werd al in de eerste helft gescoord door J.P. Luciana. Op aangeven van captain Eric Mooijman kopte hij raak. DEO was vervolgens de betere ploeg, maar verzuimden de voorsprong uit te breiden. Ook hier bleef het tot de laatste minuut van de wedstrijd spannend.