Galerie en Boekkeldertje extra open

Algemeen 20 keer gelezen

Nootdorp - Galerie Nootdorp is aanstaande zondag 6 mei extra open van 13 – 16.00 uur. Ook op de normale openingstijden donderdag- en vrijdagmiddag van 13.30 – 17.00 uur en zaterdag 5 mei van 10 – 16.00 uur bent u er welkom.

Er zijn ook nieuwe grote figuratieve werken te zien van de galeriehoudster Margot Labordus – Kerklaan, waaronder een fraaie ‘Vermeer’. En er zijn nieuwe, kleine, fijne beeldjes van Melanie Bloem. De toegang is uiteraard gratis. Opvallend is een nieuw groot abstract werk van Roeland van Reem.

Tweedehands boekwinkeltje extra open

Het tweedehands boekwinkeltje het Boekenkeldertje in Nootdorp is zondag 6 mei ook extra open van 13.00 – 16.00 uur. Het winkeltje is gevestigd in de kelder van Galerie Nootdorp, Dorpsstraat 17, Nootdorp. Het is altijd geopend op zaterdagen van 10.00 – 16.00 uur en op de eerste zondag van de maand.

De opbrengst van de tweedehandboeken is voor het Leger des Heils en wel voor het Kinderopvanghuis Vliet en Burgh in Voorburg. De toegang is er gratis en er is voor jong en oud altijd een aardig al dan niet literair boek te vinden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant