Voorjaarsmarkt in Dorpsstraat

Algemeen 394 keer gelezen

Nootdorp - De jeugdraad van de Dorpskerk in Nootdorp gaat CliniClowns financieel ondersteunen. Zaterdag 28 april aanstaande organiseert de jeugdraad daarom een grootse markt in de Dorpsstraat van Nootdorp van 10:00 uur tot 16:00 uur.

CliniClowns wil meer: meer CliniClowns, werken in meer (kinder)ziekenhuizen, zorginstellingen en vooral meer zieke kinderen bereiken, ook als zij thuis worden verpleegd en verzorgd. De ziekenhuizen, zorginstellingen en kinderen thuis betalen niets voor de CliniClowns bezoeken. CliniClowns Nederland ontvangt geen subsidies. Voor haar werk is de organisatie geheel afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Daarom de inzet van de jeugdraad voor de CliniClowns.

Ruim 50 kramen

Op zaterdag 28 april zullen ruim 50 kramen in de Dorpsstraat staan met een groot aanbod van verschillende artikelen. De jeugdraad van de Dorpskerk neemt de geraniummarkt en enkele kramen voor haar rekening. Rondom de kerk zal een ruim aanbod zijn van perkgoed en tuinplanten en bomen. Met een deel van de opbrengst gaan zij de CliniClowns financieel ondersteunen. Ook is er een aantrekkelijke boeken-, platen- en cdmarkt met een gevarieerd aanbod en opvallend lage prijzen. Diverse ondernemers uit de Dorpsstraat en uit Nootdorp zullen zich presenteren en demonstraties geven. Diverse verenigingen en stichtingen zullen vertegenwoordigd zijn op deze markt zoals CliniClowns, Unicef, Amnesty International, en vele anderen.

Ook demonstraties

Gemeente Pijnacker-Nootdorp is aanwezig met informatie over de nieuwbouw van het sociaal-cultureel centrum Cultura. De brandweer geeft informatie over preventie. Op het Dorpsplein zullen demonstraties gegeven worden door Twirlgroep Surprise en Muziekschool Nootdorp. De horecabedrijven in de Dorpsstraat zullen zorgdragen voor gezellige terrassen. Voor de kinderen zijn er op deze dag diverse attracties zoals een kinderboerderij, springkussens en trampoline.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant