Afbeelding

Sportmarkt Team4Talent: Vind de sport die bij jou past!

Actueel 960 keer gelezen

Op zaterdag 10 juli organiseert Team4Talent een grote Sportmarkt, die voor iedereen gratis toegankelijk is. Middels deze Sportmarkt kan jij er achter komen welke sport of vereniging bij jou past. 

Tussen 13.00 en 16.00 uur kun je in de zalen van de Viergang en op de velden van Avanti Korfbal tal van sporten uitproberen en informatie krijgen over de deelnemende sportverenigingen. Maar liefst 11 sportverenigingen met 15 verschillende sporten uit de gemeente doen mee!

Wat is het de Sportmarkt?
‘’De Sportmarkt is een laagdrempelige manier om eens een kijkje te nemen bij verschillende sporten en sportverenigingen uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp,’’ vertelt Wouter Hoogeveen, Sportconsulent bij Team4Talent. Verbaas je over het aanbod dat de gemeente heeft en vergeet niet dat sporten en bewegen vooral heel leuk is! Naast het aanbieden van workshops staan verenigingen voor je klaar om alle vragen over de vereniging te beantwoorden. Het kan zijn dat je opzoek bent naar een sport, dat je wel eens een andere sport wil uitproberen of omdat je sporten gewoon helemaal fantastisch vindt. Iedereen is welkom.

Hoe werkt het precies?
Je kan op een zelfgekozen moment tussen 13:00 – 16:00 uur binnenwandelen om bij alle deelnemende verenigingen een kijkje te nemen en de aangeboden sport(en) uit te proberen. Dit alles is op basis van vrije inloop, wat het enorm toegankelijk maakt voor iedereen. Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon langs en doe mee!

Welke verenigingen doen mee?
Om een beeld te geven wat er allemaal te doen is worden de deelnemende sportverenigingen en hun aanbod in de advertentie hieronder stuk voor stuk uitgelicht:

Ben je nou niet in staat om naar de Sportmarkt te komen, maar ben je wel benieuwd wat Team4Talent verder allemaal voor spectaculaire activiteiten organiseert in Pijnacker-Nootdorp? Neem dan een kijkje op www.team4talent.org. Ook op Facebook (@team4talentpn) en Instagram (@team4talent_pn) is Team4Talent erg actief en zie je alles voorbij komen!

Wil je nou echt als eerste op de hoogte zijn van alle sportieve activiteiten die Team4Talent organiseert? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@team4talent.org onder vermelding van het onderwerp ‘aanmelden nieuwsbrief’. Hier kan je ook terecht voor vragen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant