Afbeelding

Skin + Surgery Clinics, een privékliniek van het hoogste niveau

wo 19 mei 2021, 07:08 Algemeen

BERGSCHENHOEK – Skin + Surgery Clinics, met vestigingen in Bergschenhoek en Den Haag, behoort inmiddels tot één van de hoogst gewaardeerde cosmetische klinieken van Nederland. 

Een hecht team van zeven gekwalificeerde artsen voert vooruitstrevende behandelingen uit op het gebied van injectables en cosmetische chirurgie. Skin + Surgery Clinics werkt met gerenommeerde merken van botox en fillers. “We werken écht vanuit ons hart”, zegt Dennis Damen, Skin + Surgery Clinics.

Hoger segment
Skin+Surgery Clinics is een privékliniek uit het hoger segment. Hooggekwalificeerde chirurgen en cosmetisch artsen, maar ook gepassioneerde huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten zijn werkzaam in dezelfde kliniek. De artsen zijn allemaal NVCG gecertificeerd. Een cosmetische ingreep kan worden gecomplementeerd met een huidbehandeling en een serum dat het effect accentueert, waardoor de client weer een stralende huid krijgt. “Wij gaan voor kwaliteit op de lange termijn. We zijn niet van het snelle werk”, zegt Damen. Belangrijk is dat de cliënt eruit ziet zoals die zich voelt. Bewustwording en mindset zijn net zo belangrijk als de behandeling zelf. Om die reden is er ook aandacht voor de innerbeauty. De kliniek geeft ook advies op het gebied van yoga & meditatie, ademhaling of voeding & detox. “Skin + Surgery Clinics geeft haar patiënten een eerlijk en deskundig advies”, zegt Damen.

Drie pijlers
Binnen Skin + Surgery Clinics zijn er drie pijlers onder de behandelingen. De eerste pijler is de huidafdeling. Hier gaat het om de producten voor de huidverzorging, maar ook om de verzorging van binnenuit. Skin + Surgery Clinics heeft namelijk ook verschillende soorten supplementen. De tweede pijler zijn de injectables. Hier gaat het om de botox en de fillers. De injectable behandeling herstelt de balans tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke schoonheid. Wanneer alleen fillers niet meer het gewenste resultaat geven, kan een draadliftbehandeling een oplossing zijn. Dit is een cosmetische behandeling die een jongere uitstraling geeft. Dit is minder ingrijpend dan een operatie en heeft minder hersteltijd nodig. Dankzij geavanceerde technieken met oplosbare draden, kan de verslapping in verschillende delen van het gezicht of de hals verholpen worden.

De derde pijler is de chirurgie. Een veel gevraagde behandeling hier is de ooglidcorrectie. Voor de ooglidcorrectie zijn er twee verschillende pakketten. Het ene pakket is voor de ooglidcorrectie met een cosmetisch doel. Bij dit pakket is het doel het krijgen van een open blik bij de client. Daarnaast is er een medisch oogliftpakket, voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van een vermoeide blik, terwijl ze dat helemaal niet zijn. “Het zijn twee pakketten met dezelfde operatie, maar met een verschillend doel”, legt Damen uit. Een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat de client weer met een frisse blik de wereld in kijkt. Daarnaast biedt Skin + Surgery Clinics meerdere behandelingen aan op het gebied van chirurgie, namelijk: schaamlipcorrectie, facelift, faceslimming en het verwijderen van buccaal vet. Skin + Surgery Clinics is een absolute specialist op het gebied van gezichtschirurgie.

Unieke behandelingen
Skin + Surgery Clinics is de eerste kliniek in Nederland, die de behandeling voor het verwijderen van buccaal vet uitvoert. Dit is een operatie, waarbij het vet in de wangen wordt verwijderd. Hierdoor krijgt de client een strakkere kaaklijn. Deze behandeling is vooral gewild onder de dames tussen de 20 en 30 jaar. Een andere populaire behandeling onder deze doelgroep is face slimming. Hier wordt een hals liposuctie verricht, waarbij ook het wangvet wordt weggehaald. “Met deze behandeling zijn wij uniek.”

Door de maatregelen rondom corona werken veel mensen vanuit huis via online meetprogramma’s zoals Zoom. Mensen kijken nu veel vaker en langer naar zichzelf via een beeldscherm. Bepaalde trekjes of oneffenheden, vallen dan extra op of worden als storend ervaren. De bedenkelijke fronsrimpel lijkt dieper geworden, of de lachrimpels rondom de ogen vallen meer op. Skin + Surgery Clinics heeft verschillende botoxbehandelingen, waarmee rimpels op subtiele wijze verminderen of zelfs verdwijnen. 

Het team van Skin + Surgery Clinics bestaat uit gecertificeerde artsen. Het doel van de client staat op de eerste plaats. Skin + Surgery Clinics werkt met gerenommeerde merken van botox en fillers. Tijdens een vrijblijvend eerste consult wordt een gedetailleerde analyse gemaakt van het te behandelen gebied. Mocht je geïnteresseerd zijn ben je altijd welkom bij Skin+Surgery Clinics voor een gratis en vrijblijvend consult. Voor ervaringen van andere cliënten, neem een kijkje op de website: www.kliniekervaringen.nl

Skin+Surgery Clinics
Leeuwenhoekweg 4
2661CZ Bergschenhoek
Tel. 010-3105620

info@skin-surgery.nl
www.skin-surgery.nl

Uit de krant