Afbeelding

Woningsdag straatversierwedstrijd tijdens Koningsdag

Actueel 806 keer gelezen

Op Koningsdag vieren we de verbinding met elkaar en dit jaar zorgen de Oranjeverenigingen van Pijnacker-Nootdorp voor de verbinding met elkaar in de straat. 

Naast alle Koningsdagactiviteiten zou het mooi zijn als we dit jaar onze dorpen tijdens Koningsdag levendig kunnen maken met mooie straatversieringen. Om alle inspanning wat motivatie bij te zetten organiseren de Oranjeverenigingen een leuke wedstrijd: Wie woont dit jaar in de mooist versierde straat tijdens Koningsdag?

Vanaf 06:23 op Koningsdag kan de vlag uit. Daarna kan het niet gek genoeg met het versieren van alle huizen in de straat. Zorg er samen met je buren voor dat de huizen, tuinen of zelfs de stoepen volledig in het teken staan van Koningsdag en win met jouw foto’s.

Spelregels
Versier met elkaar de straat. Alles mag, alles kan, als het maar te maken heeft met Koningsdag.Maak twee foto’s van je straat en stuur jouw foto’s vóór 27 april 23.59 uur in naar redactie@telstar-uitgeverij.nl of via Whatsapp naar 06-28792157. De mooiste foto’s van jullie straat worden op Telstar-Online gepubliceerd en stemmen op/liken van je favoriet kan t/m 30 april.

Een vakkundige jury beoordeelt de foto’s en uit de 10 foto’s met de meeste likes, wordt de winnaar gekozen. De winnaars van deze wedstrijd worden in de Telstar van 5 mei bekendgemaakt. Vergeet ook niet je foto’s via social media te delen met de hashtag #woningsdagpn. Benieuwd naar alle andere activiteiten? Ga dan naar www.woningsdagpn.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant