Logo telstar-online.nl

Vier Pasen met PLUS Sabine Zondag!

  •   keer gelezen

Pijnacker - Het team van PLUS Sabine Zondag staat te trappelen om heel Pijnacker een overheerlijke Pasen te bezorgen. Er is weer flink uitgepakt en een groot assortiment aan verse en lokale producten verkrijgbaar.

In de Keuken van Pijnacker hebben de koks lekkere gerechten gemaakt en pakt het team extra uit met grote borrelschalen en luxe carpaccio. Er is heerlijke verse vis van de afslag uit Scheveningen, vers vlees gesneden door de nieuwe slager, volop lekkernijen voor ontbijt en brunch op de brood afdeling, vers gesneden vleeswaren en dagverse groenten en fruit van top kwaliteit.

Uiteraard is restaurant Moodz met verse sushi op vrijdag en zaterdag ook van de partij en staan de Japanse chefs van Moodz zaterdag van 11:00 tot 16:00 live te rollen. Dat wil je niet missen!

Sabine en haar team zijn super trots op de winkel en het ruime lokale assortiment. “Na onze verbouwing hebben wij nog meer vers en nog meer lokaal toegevoegd. Dat wordt genieten deze Pasen! Wij hebben de afgelopen maanden mega veel complimenten ontvangen en met name de extra ruimte, het rolpad en de nieuwe lokale producten worden zeer enthousiast ontvangen. Daar zijn wij heel erg blij mee.”

De dames op de bloemenafdeling zijn er ook helemaal klaar voor en binden de mooiste boeketten voor je in. Zo kan je gezellig je huis opfleuren met Pasen.

Het team van PLUS Sabine Zondag wenst iedereen hele fijne Paasdagen. “Wij hopen dat u prettig kunt winkelen in onze lokale supermarkt en kunt genieten van onze inzet en het ruime lokale assortiment. Kom de komende twee dagen alstublieft zo veel mogelijk alleen en gespreid boodschappen om extreme drukte te voorkomen. Dan maken we er samen een hele leuke Pasen van”, aldus Sabine.

- advertentie -

Meer berichten