Afbeelding

Nieuwe voorzitter en penningmeester bij Oliveo

Actueel 1.879 keer gelezen

Pijnacker - Zoals bekend stoppen Ruud Schalkwijk en John Weijgertse per 1 januari 2021 met hun gezamenlijk voorzitterschap van Oliveo, ook penningmeester Peter Bom zal na dit seizoen stoppen. 

“Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij in de persoon van Ronald Laarhoven inmiddels een kandidaat voorzitter hebben gevonden. Ronald is al heel wat jaren in diverse functies betrokken bij onze club en is momenteel actief als leider/trainer bij de JO19”, zegt Kees Kleij (secretaris)/

“Wij hebben gelijk doorgepakt, want naast Ronald als kandidaat voorzitter, zijn wij er ook in geslaagd om een kandidaat voor de opvolging van penningmeester Peter Bom te vinden. We willen Frank Duijvestijn, voor velen van jullie een oude bekende, voordragen om Peter aan het eind van dit lopende seizoen (per 1 juli 2021) als penningmeester op te volgen. Waarmee Frank zijn opvolger opvolgt.”

“We zijn er van overtuigd dat we met Ronald en Frank de uitvoering van de bestuurlijke taken goed kunnen voortzetten, en hebben bijna de gewenste samenstelling van een nieuw bestuur gerealiseerd. Omdat we het vertrek van Ruud en John met twee nieuwe bestuursleden willen opvangen zijn we nog op zoek naar een kandidaat voor de invulling van de laatste openstaande bestuursfunctie.”

Kandidaten kunnen zich nog altijd aanmelden via secretaris@oliveo.nl

“Bestuursleden moeten op basis van ons Huishoudelijk Reglement worden benoemd in een Algemene Ledenvergadering. Deze Algemene Ledenvergadering zal 18 januari 2021 gehouden worden. Over de vorm waarin we dit gaan doen volgt zo spoedig mogelijk aanvullende informatie.”

“Dan voor de zekerheid het volgende: de nieuwjaarsreceptie is normaal gesproken een mooi moment om elkaar alle goeds voor het nieuwe jaar te wensen. Door de Corona maatregelen komt die te vervallen; we beraden ons op een alternatief als de maatregelen weer wat meer mogelijk maken”, aldus Kees.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant