Afbeelding

PLUS Sabine Zondag officieel verkooppunt van Leonidas chocolade

Algemeen 2.182 keer gelezen

Pijnacker - Sinds kort is er bij Sabine Zondag in de winkel een echte Leonidas corner te vinden en daar zijn ze in de winkel super trots op. Waarom Leonidas vroegen wij aan Sabine? Leonidas is wereldwijd het populairste en beste chocolade merk. Bij Leonidas werken de beste meester chocolatiers van de wereld.

Er wordt gewerkt met 100% pure cacaoboter, het product is 100% Belgisch en bevat geen palmolie. Een doosje van Leonidas is echt het ideale geschenk, want zeg nou zelf, onverwachts de lekkerste chocolade geven of krijgen, dat is toch puur geluk? Leonidas tovert een glimlach op ieders gezicht en dat zien wij ook terug in onze winkel, want klanten zijn razend enthousiast. Wij hebben nu al vaste klanten die iedere week een doosje komen halen. 

PLUS Sabine Zondag heeft een ruim assortiment aan bonbons opgenomen in het assortiment en biedt ook verschillende geschenkverpakkingen. Ook zijn de medewerkers speciaal opgeleid om de bonbons op de Leonidas wijze te verkopen. Onze topper Claire is verantwoordelijk voor de bakkerij afdeling en heeft ook het Leonidas concept onder haar hoede genomen, verteld Sabine. Wij hopen samen dat het een groot succes wordt en dat wij heel veel mensen uit Pijnacker blij mogen maken met de lekkerste chocolade van de wereld! 



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant