Logo telstar-online.nl
Wat ziet Pijnacker het liefst?!

Een mooie winkelruimte te huur in het gezellige centrum

  •   keer gelezen

Pijnacker - Kleurrijke bloemen, verse vis of misschien een moderne pop-upstore? Ackershof 77 is hier de geschikte locatie voor! Al even staat de ruimte leeg, in afwachting van een ondernemer die hier een nieuwe vestiging wil openen. 

De mogelijkheden zijn divers; van detailhandel tot dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen, veel is in deze ruimte mogelijk! Wij zouden graag van bewoners en bezoekers horen: welke winkel of bedrijf ziet u het liefst in het dorp verschijnen?

Ackershof 77
Voor wie het adres misschien nog niet direct iets zegt, zegt het ‘voormalige pand van juwelier Blincq’, u wellicht meer. Gelegen op het pleintje in Ackershof 2 op een geweldige zichtlocatie. De winkel biedt 86m2 aan ruimte en vanwege de hoeklocatie zijn verschillende indelingen denkbaar. Met publiektrekkers als Hema, Dirk en bakker Van Maanen als directe buren, kunnen bezoekers niet om deze winkelruimte heen! Parkeren doet u overigens de eerste twee uur gratis in de overdekte parkeergarage onder het winkelcentrum.

Wat denkt Pijnacker?
Voor (kleinere) ondernemers is het misschien wat spannend om de sprong in het diepe te wagen. Misschien dat de mening van bezoekers aan het centrum zelf hierin het juiste zetje in de rug kan bieden!
Welke winkel of welk concept zou volgens u het centrum verrijken?

Bent u de ondernemer die deze ruimte een nieuw leven zal geven of kent u iemand die van de lege ruimte weer een mooie winkelruimte zou willen maken? 

Flaton makelaars taxateurs bespreekt de mogelijkheden graag met u!

Boezemweg 73
2641 KG Pijnacker
info@flatonmt.nl

De gouden tip is goud waard!
Wanneer uw idee ons bij een nieuwe huurder brengt wordt u verrast door juwelier Heemskerk met een cadeaubon ter waarde van € 500,-*.

* Voorwaarde: de cadeaubon wordt overhandigd na ondertekening van de huurovereenkomst en na ingang van de huurperiode.

Meer berichten