Logo telstar-online.nl
Gezocht

Doktersassistente voor 18-27 uur per week

  •   keer gelezen

Per 1 oktober zijn wij op zoek naar een doktersassistente die zin heeft om onze dynamische praktijk en gezellige team te komen versterken.

Onze praktijk staat al 75 jaar in de dorpskern van Pijnacker en heeft een gevarieerde patiëntenpopulatie. We bieden zorg aan onze patiënten in de volle breedte van het vak.

Ons team bestaat uit 3 huisartsen, 3 doktersassistenten en een doktersassistente in opleiding, 1 POH somatiek en 1 POH GGZ. Naast de opleiding voor doktersassistenten bieden wij ook regelmatig plaats aan coassistenten van de geneeskundeopleiding in Leiden. 

De praktijk is NHG geaccrediteerd. We werken met het HIS CGM. 

Onze assistentes voeren naast de taken aan de telefoon en de balie onder andere de volgende werkzaamheden uit:

-         Bloeddrukmeting
-         ABPM
-         ECG
-         Enkel-arm index
-         Holteronderzoeken
-         Uitstrijkjes
-         Injecties
-         Oortoilet
-         Stikstoftherapie

Daarnaast hebben wij een gespecialiseerd reisvaccinatiespreekuur wat deels ook door onze assistentes uitgevoerd wordt na hiervoor opgeleid te zijn.

Ervaring met bovenstaande is een pré, maar geen vereiste.

Wij investeren graag in de groei en ontwikkeling van ons personeel en innovatie en een veilige leer- en werkomgeving staan hoog in het vaandel. Bij ons krijg je de kans en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Salariëring vindt plaats volgens de CAO huisartsenzorg waarbij ervaring en opleiding meegenomen worden in de bepaling van de hoogte van de vergoeding. 

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande en heb je een afgeronde MBO opleiding doktersassistente dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. 

Stuur voor 1 september een motivatiebrief en CV naar hap.emmapark@ezorg.nl. Voor meer informatie kun je bellen met de praktijk en vragen naar Emmy Gransjean, 015-3692575.

Meer berichten