Logo telstar-online.nl

Administratief medewerker gezocht

  •   1116 keer gelezen

L. van Vliet Vorkheftrucks b.v. is gespecialiseerd in mobiele interne transportmaterialen en aanverwante artikelen. Van eenvoudige steekwagen tot de zwaarste heftruck, van tractiebatterij tot complete magazijninrichting. 

De werkzaamheden als administratief medewerker zijn zeer divers; je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, je ondersteunt collega’s met de administratie, je verzorgt de marketing met brochures, advertenties en social media. Tevens regel je de aanvragen voor diverse cursussen, verstuurt rapporten naar klanten en ondersteunt de boekhouding. Bij afwezigheid van collega’s neem je hun taken over.

Voor deze functie zoeken wij een collega met de volgende eigenschappen:

- je hebt een afgeronde mbo-opleiding
- je hebt kennis en kunde van Excel en Word
- je hebt affiniteit met financiële administratie
- je hebt ervaring met diverse social media kanalen
- je bent woonachtig in omgeving Pijnacker
- je bent in elk geval op vrijdag beschikbaar
- je kunt makkelijk schakelen op alle gesprekniveaus

Van Vliet is een compact en dynamisch familiebedrijf met circa 30 medewerkers. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook bij een prima salaris, inclusief aantrekkelijke pensioenregeling en secundaire voorwaarden.

Functie voor minimaal 24 uur per week.

Wil je meer informatie of solliciteren op deze functie? Neem contact op met Manon; bel met: 015-3693265 of stuur een mail naar: hrm@lvanvliet.nl. We horen graag van je!

Meer berichten