Afbeelding
Primeur bij Jumbo Nootdorp

Thuis gezond aan de slag met Spoony

Algemeen 783 keer gelezen

Hoe houd je je kinderen gezond én tevreden in deze thuiszit-weken? Spoony en Jumbo Nootdorp weten daar raad mee! Met de Spoony Doe-het-zelf pakketten – nu als eerste verkrijgbaar bij Jumbo Nootdorp – maken je kinderen zélf gezonde groenten tussendoortjes. Met het grootste gemak én plezier, want alle ingrediënten zitten in het vrolijke pakket. En door de grappige eetspelletjes vliegen die groenten naar binnen.

Veel kinderen slaan aan het bakken: een leuk tijdverdrijf binnenshuis. Maar met nog weken voor de boeg moeten we oppassen dat er niet teveel cupcakes en appeltaart ingaan. Daar heeft Spoony wat op bedacht! Deze sociale startup heeft de missie om kinderen met plezier méér groenten te laten eten. Alle producten – van verse soepen met een bordspel tot knapperige wortelwafeltjes – hebben het motto: groenten eten is kinderspel!

Met het nieuwste product zetten ze kinderen aan het werk in de keuken. De splinternieuwe Doe-het-zelf pakketten zijn kleurrijke verpakkingen met ingrediënten en een kinderlijk eenvoudig recept om zelf overheerlijke wortel kwark bolletjes, bietenpizza’s, black bean brownie of courgette pizzaatjes te maken. Bedrijfsleider David Steendam van Jumbo Nootdorp zag meteen de perfecte match en plaatste twee grote displays, bomvol groentenpret, in zijn supermarkt op de AGF afdeling. 

- www.spoony.nl
- Facebook
- instagram.com/ilovespoony

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant