Bij elk kinderfeestje zit een activiteit naar keuze.
Bij elk kinderfeestje zit een activiteit naar keuze.

Geef je kinderfeestje bij Ipse de Bruggen

Actueel 2.046 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Pijnackernaar Dennis Groen gaat met zijn bedrijf G-recreatie bij Ipse de Bruggen in Nootdorp de samenwerking nog verder uitbreiden. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij G-recreatie altijd voorop bij nieuwe en sociale projecten. Op dit moment kunnen de bewoners en buitenstaanders met een verstandelijke of lichamelijke beperking de sport handboogschieten beoefenen in het bewegingscentrum van Ipse de Bruggen in Nootdorp. Naast het bewegingscentrum op het terrein van Ipse de Bruggen bevindt zich ook een lunchcafé De Kombuis. Met deze uitbreiding van de samenwerking geeft G-recreatie nu ook de mogelijkheid kinderfeestjes te organiseren op deze locatie.

Bijzonder gemotiveerd
In De Kombuis werken mensen met een verstandelijke beperking, ieder met zijn of haar unieke capaciteiten en mogelijkheden. Ze zijn allemaal bijzonder gemotiveerd en maken het je graag naar de zin met hun enthousiasme en de heerlijkste gerechten of snacks voor de kinderfeestjes.

Kinderfeestje om nooit te vergeten
G-recreatie beschikt over grote verscheidenheid aan originele activiteiten en materialen die een kinderfeestje voor weinig geld compleet maakt. Denk hierbij aan thema’s zoals Oud Hollandse Spellen, Olympic games en een voetbalparty. Er is ook keuze uit sportkinderfeestjes. Daaruit kun je kiezen tussen Archery-Tag, Handboogschieten, Streetsurfen of Bootcamp. Bij elk kinderfeestje zit een activiteit naar keuze, een zakje chips, onbeperkt limonade, een groepsselfie en een certificaat inbegrepen. Uiteraard worden alle kinderfeestjes begeleid door een ervaren pedagogisch gediplomeerde instructeur.

Daarnaast kunt u nog een extra maaltijd ter afsluiting bijboeken met onder andere patat, een snack en onbeperkt limonade die de lunchcafé De Kombuis verzorgt.

Adres
De kinderfeestjes worden gehouden in het Bewegingscentrum Ipse de Bruggen, Brasserskade 4, 2631 NC te Nootdorp. Voor meer informatie bezoek onze website www.g-recreatie.nl, stel uw vraag via info@g-recreatie.nl of telefonisch 015-3640259.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant