Afbeelding

ZorgPoint staat voor comfort en mobiliteit

wo 6 nov 2019, 09:01 Algemeen

KORTING - Profiteer nu van 10 procent korting op de sta-op fauteuils van Doge Collection bij ZorgPoint in Wateringen. Deze korting is geldig tot en met 30 november 2019.

In de vernieuwde showroom van 300 vierkantenmeter staan diverse zorghulp-middelen zoals scootmobielen, rollators, rolstoelen, sta-op fauteuils, verpleegbedden, trippel-stoelen en veel meer. ZorgPoint is onder andere dealer van Doge Collection. Deze prachtige sta-op fauteuils worden speciaal voor u op maat gemaakt. Optimale ondersteuning tijdens het zitten, relaxen en opstaan zijn de kenmerken van deze sta-op fauteuils.

Alle sta-op fauteuils van Doge Collection beschikken over een unieke kantelfunctie, zodra u de kantelfunctie gebruikt zal namelijk uw zithouding hetzelfde blijven doordat de gehele stoel mee kantelt inclusief de armleuningen. U kunt kiezen uit een groot assortiment kleuren en verschillende stoffen waarbij behalve de stof ook het schuim een brandvertragende werking heeft.

ZorgPoint is te vinden aan de Turfschipper 5 in Wateringen. Bereikbaar op 0174-296335. Gratis en voldoende parkeerplaatsen voor de deur. De openingstijden zijn maandag van 12.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.zorg-point.nl.

Uit de krant