Logo telstar-online.nl
Martijn Hulsen van Toponderzoek en Erhard Soeterbroek van Telstar Uitgeverij.
Martijn Hulsen van Toponderzoek en Erhard Soeterbroek van Telstar Uitgeverij.

Telstar en TopOnderzoek tekenen langdurige samenwerking

  •   416 keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Het Tip-burgerpanel in onze gemeente is een groot succes. Zo'n tweeduizend inwoners doen momenteel mee met het burgerpanel, maar dit aantal stijgt nog wekelijks. Inwoners geven hun mening en zodoende inzicht in de wensen en behoeften.

"TopOnderzoek is een onafhankelijk onderzoeksbureau Limburg, die periodieke raadplegingen uitvoert via Tip-burgerpanels. Partijen (bedrijven, gemeente, centrummanagement, woningcorporatie, sociale adviesraden en ondernemersverenigingen) kunnen deze gemeenschapspanels inzetten voor het raadplegen van meningen ten behoeven van het plannen en uitvoeren van beleid", vertelt Martijn Hulsen.

TopOnderzoek faciliteert gemeenschapspanels in samenwerking met Telstar Uitgeverij in: Zuid-Holland Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Nissewaard, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Westvoorne en Zoetermeer. Noord-Brabant: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Uden en in de plaats Veghel.

"Door een langdurige samenwerking aan te gaan kunnen de onderzoeksresultaten optimaal worden teruggekoppeld, in de gemeenschap, en worden nieuwe onderwerpen opgehaald", aldus Martijn.

Wilt u het burgerpanel ook bevragen om bijvoorbeeld te peilen of een nieuwe broodjeszaak haalbaar is in Pijnacker-Nootdorp, wat zijn de wensen op het gebied van buitenschoolse opvang? Noem maar op. Het burgerpanel is een uitstekend middel voor ondernemers. Ook overheidsinstellingen en politieke partijen kunnen een beroep doen op het burgerpanel.

Kijk op tippijnackernootdorp.nl voor meer informatie en het bekijken van de uitvoerige onderzoeken die al gehouden zijn.

Interesse in een onderzoek voor uw eigen organisatie? Neem contact op met Martijn Hulsen via enquete@toponderzoek.com en bespreek de mogelijkheden.

Meer berichten