Afbeelding

Inzamelingsactie voor de Voedselbank bij supermarkten

Actueel 1.444 keer gelezen

Pijnacker - Zoals ieder jaar houdt de Voedselbank Delft, uitdeelpunt Pijnacker binnenkort weer een blikken- en schoonmaakmiddelenactie bij de supermarkten. Deze keer wordt de actie gehouden op zaterdag 30 maart.

Om het de Voedselbank de komende periode mogelijk te maken op verantwoorde wijze de voedselpakketten te vullen, doen wij hierbij een oproep aan de inwoners van Pijnacker. Op zaterdag 30 maart aanstaande van 8.30  tot 17.30 uur wordt er een inzamelingsactie gehouden bij de Supermarkten in Pijnacker. Wat is hiervan de bedoeling? "Wij vragen iedereen die op die dag in één van de hierna genoemde supermarkten in Pijnacker, AH Keijzershof en - Ackershof, de Lidl Nobellaan en - Korteweg en Dirk van der Broek Ackershof, zijn of haar boodschappen gaat doen, een extra artikel te kopen voor de Voedselbank", zo meldt de organisatie.

Dit kan zijn een blik groenten, soep, fruit, vlees, vis en maaltijden zoals nasi, een schoonmaak- of afwasmiddel en waspoeder. Ook pakken houdbare melk, meel, koffie en thee, rijst, macaroni en pasta zijn welkom. Bij de uitgangen van deze vijf supermarkten staan op zaterdag 30 maart a.s. vrijwilligers van de Voedselbank Pijnacker samen met heel veel andere enthousiaste personen uit deze gemeente, die uw artikelen graag in ontvangst nemen. In iedere supermarkt zal ook een geldpot aanwezig zijn waar u eventueel een financiële bijdrage in kunt doen. Mocht u liever een gift willen over maken, het banknummer van de Voedselbank Pijnacker is: NL 77 RABO 035 4414 747 t.a.v.: Diaconie Prot. Gemeente te Pijnacker en Delfgauw o.v.v.: Fonds Voedselbank Pijnacker.

Deze inzamelingsactie wordt georganiseerd door vrijwilligers van de Voedselbank Delft, uitdeelpunt Pijnacker. P.S. Wilt u er rekening mee houden dat de houdbaarheidsdatum van de artikelen niet te snel verstreken mag zijn. Voor meer informatie over de Voedselbank en eventueel aanmelden: 1: Voedselbank Delft: tel: 06 303 222 55 (iedere werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur), 2: Voedselbank Delft, uitdeelpunt Pijnacker: tel: 06 813 99 416. (Alleen op donderdag). Iedere donderdag tussen 12.30 en 14.30 uur kunnen de cliënten van de Voedselbank Delft, uitdeelpunt Pijnacker wanneer zij daarvoor in aanmerking komen, hun pakket ophalen op het adres Park Berkenoord 2, te Pijnacker, gelegen naast Kerkelijk Centrum De Acker. Lida Gierveld, coördinator van de Voedselbank Delft, uitdeelpunt Pijnacker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant