Logo telstar-online.nl
Ingezonden

Bus voor het raam

  •   keer gelezen   Actueel

Mag ik even uw aandacht: ik woon op de Floralaan in Keijzershof, en ondervind dit jaar veel overlast van het parkeren van grote voertuigen van wel 2.60 bij 6.00 meter, zoals de bussen voor taxirolstoelvervoer.

Normaal denk ik dan: morgen dan is die bus weer weg, maar nu staat er sinds vrijdag de 21 weer z'n obstakel, maar die gaat niet weg tot volgend jaar. Nou heb ik niet z'n grote woning, en is mijn woonkamer voor zien van 1 raam, en daar zit ik altijd, en kijk op de weg. En aangezien mijn leeftijd ga ik ook niet altijd de deur uit, waarom zou je in de wintermaanden naar buiten gaan als je er niet uit hoeft?

Maar goed, ik was het zat, en ben maandag naar het politiebureau gegaan, ze zouden er naar laten kijken, en meer lijkt het er ook niet op. Hij staat er nog steeds, en gaat natuurlijk ook niet meer voor het nieuwe jaar weg. In mijn kwaadheid heb ik ook een e-mail aan de burgemeester geschreven, of zij mij zou willen helpen. Het is dus nu maar afwachten, of je als ouderen nog iets te zeggen en te zien mag hebben.

mevr. Monica Wallaard
Floralaan 28, Pijnacker

Meer berichten