Afbeelding

Schitterend jubileumconcert Close2U

Actueel 531 keer gelezen

Nootdorp - Het Nootdorpse close harmony gezelschap Close2U verzorgde zaterdagavond 15 december een prachtig jubileumconcert in gebouw Nove in Nootdorp.

In een volgeboekte en leuk aangeklede zaal zongen Lysette van der Meer, Yvon Sieh en Marlies Vieveen voor en na de pauze ongeveer 25 songs waarvan een deel kerstmuziek. Tussen de muziek door vertelde Marlies Vieveen diverse mooie verhalen over wat ze in de tien jaar van hun bestaan allemaal hadden meegemaakt. Ze hebben heel veel opgetreden en veelal voor volle zalen maar ook hebben ze wel eens voor twee mensen gezongen in een bibliotheek in Delft en dan wilden die mensen ook nog veel liever rustig lezen dan naar (weliswaar mooie) muziek luisteren.

Marlies bedankte door de avond heen diverse mensen die hen in tien jaar tijd hebben bijgestaan om steeds beter te worden. Een van hen is zangleraar/gitarist/zanger Frenk van Meeteren. Hij speelde mee en deed ook een bluessolo. Ppianist Jaap Heere heeft Close2U vaak begeleid en deed dat ook nu met verve.

Na de pauze deed gastzanger Sjaak Oudshoorn met een paar nummertjes mee. Het publiek vond het allemaal prachtig en na afloop bleef het nog lang gezellig bij Nove. Close2U gaat gewoon door, afgelopen zondag al. Toen hadden de dames een kerstconcert in Rijswijk!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant