Open dag van de zorg bij Ipse de Bruggen in Nootdorp
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Open dag van de zorg bij Ipse de Bruggen in Nootdorp

  •   1890 keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Ipse de Bruggen draagt zorg voor mensen met een verstandelijke beperking een warm hart toe. Wil jij zien wat dat bij ons betekent? Kom dan zaterdag 17 maart een kijkje nemen bij een van onze locaties.

De deuren zijn geopend voor iedereen die kennis wil maken met alle facetten van de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Of je nu een baan zoekt in deze sector, nog helemaal niet weet wat je later wilt worden, een fijne woning of dagbesteding zoekt voor een familielid, of als je gewoon eens wilt zien hoe onze organisatie er achter de schermen uitziet. Je bent van harte welkom van 11:00 tot 14:00 uur.

De activiteiten
Op landgoed Craeyenburch in Nootdorp, zijn diverse dagbestedingsgroepen en woningen geopend, Sluit je aan bij een van de rondleidingen. Zorgmedewerkers beantwoorden al je vragen. Je kunt zien hoe cliënten wonen en ervaren hoe cliënten in het bewegingscentrum en op het terrein gemotiveerd worden meer te bewegen. Loop de stickerroute mee, bewegingsmascotte Moef wijst de weg! De informatiemarkt in het hoofdgebouw kan je niet missen, hier Laat Dj Ricardo zich horen. Op de kramen vind je alle informatie over zorgbemiddeling en opleidingen. Bij de kraam van Hip & Zo kan je leuke zelfgemaakte producten kopen.

Werken of leren
Ben je geïnteresseerd in werken bij onze organisatie? Ga dan zeker even langs bij lunchcafé de Kombuis op het terrein. Hier kan je speeddaten en krijg je alle informatie over vacatures en werken bij Ipse de Bruggen.

Horeca 
Wist je dat Ipse de Bruggen een groot aantal winkels en horecalocaties heeft waar mensen met een verstandelijke beperking trots zijn je te mogen helpen? In lunchcafé de Kombuis zijn allerlei lekkernijen te krijgen. Ga voor meer verwennerij even langs bij de foodtruck op het terrein, zij verrassen je graag.

Informatie
Kijk voor het volledige programma en activiteiten op de andere locaties op: www.ipsedebruggen.nl/opendag.

Ipse de Bruggen is een veelzijdige organisatie in Zuid-Holland die zorg, ondersteuning, behandeling en begeleiding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Met als doel hen te ondersteunen bij het leven van hun eigen leven en het 'meedoen' in onze samenleving. www.ipsedebruggen.nl.

5 reacties

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>