Afbeelding

Jongste supermarktmanager van Nederland

Actueel 257 keer gelezen

De tienjarige Stephan van den Bosch uit Delfgauw had vanmiddag uren lang de leiding over de Plussupermarkt aan de Nootdorpseweg in Pijnacker.

 

In het kader van de actie 'Bouw je eigen minisupermarkt', die nog ruim twee weken doorloopt, had de leerling van groep 7 van Het Spectrum in Delfgauw een sollicitatiebrief geschreven die de echte manager, Sabine Zondag, zo aansprak dat ze hem direct uitnodigde een middag lang haar taken over te nemen.

Stephan – die eerst atleet wil worden en daarna misschien ooit eens echt een supermarkt gaat leiden – was vanmiddag op alle afdelingen een tijdje actief en kreeg ook een kijkje achter de schermen van de supermarkt.

De middag eindigde met een half uurtje achter de kassa. Met enige begeleiding van hoofdcaissière Karin klaarde de scholier de klus moeiteloos. Hij scande de boodschappen met een routine alsof hij het werk al maanden deed. Helemaal in de geest van Plus was hij zeer klantvriendelijk, keek de mensen aan, als ze iets vroegen of als hij hen iets vroeg.

Over vijf jaar mag hij echt solliciteren bij de Plus en zodra hij zestien is, kan hij achter de kassa. "Dat vond ik het meest relaxte werk, maar eigenlijk zijn alle afdelingen wel leuk", aldus Stephan aan het eind van zijn werkmiddag. Morgen gaat hij weer gewoon naar school…

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant